مکان
انبار تأسیسات کارخانه تولید آب معدنی, دماوند
دستهبندی
کفپوش انبار
تاریخ انجام
1398
متراژ
150 متر مربع
سالن تأسیسات کارخانه تولید آب معدنی بنا بر ملاحظات بهداشتی، نیازمند کفپوشی مطابق با مشخصات استاندارد GMP است. براین اساس از کفپوش اپوکسی، مخصوص کاربری در انبارهای صنعتی استفاده گردید.
قفسه ها از قبل در انبار قرار داشتند و امکان جا به جایی آن ها وجود نداشت. به همین علت، استفاده از کفپوش رزینی (کفپوشی مایع و بدون ابعاد) گزینه ی مناسبی برای این انبار بود.
با توجه به نوع کاربری انبار، کفپوش باید مقاومت خوبی دربرابر آب و روغن از خود نشان می داد. همچنین زیبایی بصری، برای ایجاد حس بهتر در پرسنل، یکی از ویژگی های مهم طراحی کفپوش بود.
کف انبار، بتنی بود و نواقص زیادی داشت. پس از آماده سازی کف، کفپوش اپوکسی صنعتی در سه لایه ی اصلی و ضخامت 3 میلیمتر اجرا شد.
سپس براساس نواحی مشخص شده خط کشی و علائم راهنمایی بر سطح کفپوش اپوکسی انجام گردید. انجام پروژه هفت روز طول کشید و از محصولات زیر در اجرای این پروژه، استفاده شد.
برای دریافت اطلاعات فنی محصولات استفاده شده در این پروژه، کلیک کنید: محصولات کفپوش اپوکسی بساپلیمر
تهران، بلوار آیت الله کاشانی، بوستان یکم (شهید معیری)، پلاک 21، واحد 18، شرکت بساپلیمر
قزوین، شهرک صنعتی کاسپین، فاز3، بلوار شهید رجایی غربی، بعد از میدان مادر
021-44960014
021-44964839
021-44966079
طراحی و توسعه توسط تیم دیجیتال مارکتینگ حمید دهبان
کپیرایت ۱۴۰۲ © تمامی حقوق این وبسایت برای شرکت بساپلیمر محفوظ است.